Declarație de confidențialitate

KYOCERA SENCO EMEA B.V., cu sediul social la adresa Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Țările de Jos, este responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform prezentei declarații de confidențialitate. Aceste date cu caracter personal sunt tratate și păstrate în siguranță cu cea mai mare atenție posibilă. Procedând astfel, KYOCERA SENCO EMEA respectă Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD) și legislația aplicabilă privind protecția datelor din România. Prezenta declarație de confidențialitate este valabilă pentru KYOCERA SENCO EMEA B.V. toate filialele acesteia, indiferent de locație sau jurisdicție. 

 

Site-urile web ale KYOCERA SENCO EMEA B.V. conțin linkuri către alte site-uri web aflate în afara domeniului KYOCERA SENCO EMEA B.V. Aceste linkuri sunt incluse doar ca informații pentru utilizatorii site-ului nostru. KYOCERA SENCO EMEA B.V. nu este responsabilă sau răspunzătoare nici pentru conținutul altor site-uri web, nici pentru protecția confidențialității pe aceste site-uri. 

 

Datele de contact ale operatorului responsabil pentru acest site web: 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. 
Pascallaan 88 
8218 NJ Lelystad 
Țările de Jos 
+31 (0)320 295 575 

 

Date de contact privind problemele legate de protecția datelor: 
Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale de către noi sau cu privire la protecția datelor în general, ne puteți contacta la adresa menționată mai sus sau în textul imprimat sau la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

 

Date cu caracter personal 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. prelucrează datele dvs. cu caracter personal deoarece utilizați serviciile noastre sau deoarece dvs. înșivă ne furnizați datele dvs. (temeiul legal pentru prelucrarea datelor conform articolului 6 alineatul 1, teza 1, litera f din RGPD). Mai jos puteți vedea o prezentare generală a datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm în cazul în care vizitați site-ul nostru web: 

 • Date despre activitatea dvs. pe site-ul nostru (conținutul cererii/paginii vizitate) 
 • Browserul de internet și tipul de dispozitiv 
 • Adresa IP 
 • Data și ora solicitării 
 • Diferența de fus orar față de Greenwich Mean Time (GMT) 
 • Starea de acces/codul de stare HTTP 
 • Cantitatea de date transferate 
 • Pagina vizitată anterior 
 • Browserul 
 • Sistemul de operare 
 • Țara și orașul 
 • Limba și versiunea software-ului browserului. 

 

În plus, dacă decideți să utilizați serviciile noastre, de exemplu, folosind formularul nostru de contact, este posibil să prelucrăm următoarele informații: 

 • Numele și prenumele 
 • Adresa 
 • Numărul de telefon 
 • Adresa de e-mail 
 • Denumirea completă a companiei 

 

Lista de mai sus este neexhaustivă, KYOCERA SENCO EMEA B.V. putând prelucra și alte date în cazul în care utilizați alte instrumente sau luați parte la alte activități. În aceste cazuri, descriem prelucrarea mai jos. 

 

Date personale speciale sau sensibile 
Site-ul nostru web sau serviciul nostru nu intenționează să colecteze date despre vizitatorii site-ului care au mai puțin de 16 ani, cu excepția cazului în care aceștia au permisiunea unui părinte sau tutore. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are mai mult de 16 ani. Prin urmare, recomandăm părinților să se implice și ei în activitățile online ale copiilor lor, pentru a preveni colectarea detaliilor despre copii fără permisiunea părinților. În cazul în care considerați că am colectat datele personale ale unui minor fără o astfel de permisiune, vă rugăm să ne contactați la [email protected] și vom șterge datele personale colectate.  

 

Scopurile și temeiurile în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. poate prelucra datele dvs. cu caracter personal în special în următoarele scopuri: 

 • pentru a vă pune la dispoziție site-ul nostru web și pentru a-l gestiona, a-l menține funcțional și a-l perfecționa 
 • pentru a vă informa cu privire la modificările aduse serviciilor și produselor noastre 
 • pentru a vă trimite newsletterul nostru sau broșura noastră publicitară 
 • pentru a putea să vă sunăm sau să vă trimitem un e-mail dacă acest lucru este necesar pentru a vă furniza serviciile noastre 

 

În acest caz, datele dvs. vor fi utilizate astfel numai dacă legislația relevantă impune sau permite o astfel de utilizare sau dacă v-ați dat consimțământul. Dacă dorim să utilizăm datele dvs. cu caracter personal într-un scop nou sau diferit, vă vom informa și cu privire la acest lucru. 

 

Cât timp stocăm datele dvs. cu caracter personal 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. nu va păstra datele dvs. mai mult decât este strict necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost colectate datele dvs. și în conformitate cu legile care conțin obligații de păstrare. Aplicăm următoarele perioade de stocare pentru următoarele categorii de date cu caracter personal: 

 

Formular de contact: 
Dacă completați un formular pe site-ul web sau ne trimiteți un e-mail – în funcție de natura formularului sau de conținutul e-mailului dvs. –, datele pe care ni le trimiteți vor fi păstrate atât timp cât aceste informații sunt necesare pentru a răspunde la mesajul dvs. sau a-l procesa ori până la trei ani din cauza obligațiilor de păstrare. În funcție de natura solicitării dvs., poate rezulta o perioadă de stocare mai lungă, vă informăm despre acest lucru în scopurile respective de prelucrare. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor conform articolului 6 alineatul 1 teza 1 litera f din RGPD. 

 

Google Analytics: 
Utilizăm Google Analytics pentru a înregistra date generale despre vizite. Aceste date sunt, prin urmare, utilizate pentru analizele statistice ale comportamentului de vizitare și clic pe site-ul web și ne permit să optimizăm funcționarea site-ului web. De asemenea, am configurat Google Analytics astfel încât să respecte confidențialitatea, astfel încât adresele IP să fie anonimizate, iar datele să fie trimise printr-o conexiune securizată. În Google Analytics 3, datele sunt stocate pentru o perioadă de 26 de luni. În Google Analytics 4, datele sunt stocate pentru o perioadă de 14 luni.  

 

Terți 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. apelează la terți numai atunci când este necesar pentru a crea o experiență optimizată pentru utilizator pe site-ul nostru. Datele vor fi transmise unor terțe părți numai dacă este necesar pentru a prezenta serviciile noastre pe site-ul nostru sau pentru a respecta o obligație legală.  

 

Algolia 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. utilizează funcția de căutare a furnizorului Algolia Inc. pe site-ul său web pentru a căuta și indexa conținutul. Funcția Algolia este necesară pentru a afișa produsele noastre pe site și nu stochează niciun cookie. Prin utilizarea Algolia, adresa dvs. IP și interogarea dvs. de căutare sunt transmise către serverele Algolia și stocate acolo timp de 90 de zile în scopuri statistice. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor conform articolului 6 alineatul 1 teza 1 litera f din RGPD. Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Algolia, accesați https://www.algolia.com/policies/privacy/.  

 

Google 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. utilizează pe site-ul său diverse servicii Google, cum ar fi Google reCAPTCHA și Google Maps. Google reCAPTCHA este utilizat pentru a evita ca roboții să trimită formulare de contact (temeiul legal pentru prelucrarea datelor îl reprezintă interesele noastre legitime, conform articolului 6, alineatul 1, teza 1, litera f din RGPD, pentru a ne proteja împotriva comportamentului ilegal și a riscurilor de securitate IT). Google Maps oferă un aspect vizual mai plăcut paginilor care prezintă distribuitori și/sau date de contact (temeiul legal pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs., conform articolului 6, alineatul 1, teza 1, litera a din RGPD). Ambele servicii necesită informații precum adresele IP pentru a oferi un răspuns corect.  

 

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web cu politica de confidențialitate ale Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ro.        Pentru mai multe informații, consultați politica Google privind protecția datelor dvs.: https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Perioada de timp în care Google stochează datele depinde de tipul de date. Pentru mai multe informații, consultați: https://policies.google.com/technologies/retention?hl=ro-RO.  

 

Google Analytics 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. utilizează instrumentul de monitorizare Google Analytics pentru a analiza rezultatele site-ului web. Google Analytics analizează o adresă IP parțială și informații despre dispozitivul dvs. sau despre activitatea dvs. pe site-urile noastre web pentru a analiza informații precum țara și/sau orașul. Google procesează numai adrese IP anonime, deoarece ultimul octet al adresei IP este mascat. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs., articolul 6 alin. 1 teza 1 litera a din RGPD. 

 

Am încheiat un acord de împuternicire privind prelucrarea datelor și clauze contractuale standard cu Google. Datele statistice sunt transferate către Google, care stochează datele pe servere din Europa și Statele Unite. Citiți politica de confidențialitate specifică a Google Analytics https://support.google.com/analytics/answer/6004245#zippy=.  

 

Google utilizează aceste informații pentru a monitoriza modul în care este utilizat site-ul nostru web, pentru a ne putea furniza rapoarte pe site și pentru a oferi KYOCERA SENCO EMEA B.V., ca agent de publicitate, informații cu privire la eficiența campaniilor noastre. Google poate transmite aceste informații unor terțe părți dacă este obligat prin lege să facă acest lucru sau dacă aceste terțe părți procesează informațiile în numele Google. Nu avem nici un control asupra acestui aspect. 

 

Dorim să vă atragem atenția în special asupra faptului că, pe baza acestor date, KYOCERA SENCO EMEA B.V. nu poate face niciodată legătura cu dvs. ca persoană sau persoană fizică, cu excepția situațiilor în care vă identificați ca persoană prin intermediul unuia dintre formularele de pe site. Acesta poate fi cazul, de exemplu, atunci când introduceți o adresă de e-mail atunci când vă abonați la newsletter ori când utilizați un formular web. În astfel de cazuri, comportamentul dvs. la vizitare poate fi corelat cu datele pe care le-ați introdus. 

 

YouTube  
KYOCERA SENCO EMEA B.V. utilizează serviciile YouTube pentru a afișa videoclipuri pe site-urile sale web. Am integrat aceste videoclipuri în așa-numitul „mod extins de protecție a datelor”, adică nu se transmit date despre dvs. ca utilizator către YouTube dacă nu redați videoclipurile. Numai atunci când vizionați videoclipurile vor fi transmise datele menționate mai jos. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este consimțământul dvs., articolul 6 alin. 1 teza 1 litera a din RGPD. 

 

În funcție de setările de publicitate ale utilizatorului, este posibil ca YouTube să utilizeze datele pe care le colectează în scopuri publicitare, cum ar fi afișarea de reclame, personalizarea reclamelor, limitarea numărului de afișări ale unui anunț pentru un utilizator și evaluarea eficienței anunțului. Dacă decideți să redați un videoclip încorporat, datele descrise mai jos vor fi transmise către YouTube, noi neavând niciun control asupra acestor date. Când redați un videoclip încorporat, YouTube primește informația că ați accesat pagina corespunzătoare a site-ului nostru web și alte date descrise mai jos, dar nu avem cunoștință de amploarea acestora. Acest lucru se întâmplă indiferent dacă YouTube oferă un cont de utilizator prin care sunteți conectat sau dacă nu există cont de utilizator. Dacă v-ați conectat la YouTube, datele dvs. vor fi atribuite direct contului dvs. Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie asociate cu profilul dvs. YouTube, trebuie să vă deconectați înainte de a apăsa butonul. YouTube stochează datele dvs. sub formă de profiluri de utilizare și le utilizează în scopuri publicitare, de cercetare de piață și/sau de proiectare orientată spre cerere a propriului său site web. Concret, o astfel de evaluare poate fi efectuată (chiar și pentru utilizatorii care nu sunt conectați) pentru a oferi publicitate bazată pe nevoi și pentru a informa alți utilizatori YouTube cu privire la activitățile dvs. pe site-ul nostru. Aveți dreptul de a vă opune creării acestor profiluri de utilizator. Pentru a vă exercita acest drept, vă recomandăm să contactați direct YouTube. 

 

De asemenea, Google prelucrează datele dvs. cu caracter personal când utilizați YouTube în SUA și și-a impus un standard care corespunde fostului scut de confidențialitate UE-SUA. Pentru mai multe informații despre scopul și domeniul de aplicare al colectării datelor, prelucrarea ulterioară și protecția transferului de date către țări terțe, consultați politica de confidențialitate a YouTube. Acolo veți găsi informații suplimentare despre drepturile dvs. și despre setările disponibile pentru a vă proteja confidențialitatea: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. 

 

Pentru mai multe informații despre preferințele dvs. în materie de publicitate, vizitați Centrul de anunțuri Google: https://myadcenter.google.com/?hl=ro&sasb=true. Pentru a seta setările privind datele și confidențialitatea pentru contul Google, vizitați următoarea pagină: https://myaccount.google.com/data-and-personalization. Perioada de timp în care Google stochează datele depinde de tipul de date, pentru mai multe informații, consultați: https://policies.google.com/technologies/retention?hl=ro-RO.   

 

Pentru mai multe informații despre modul în care KYOCERA SENCO EMEA B.V. utilizează cookie-urile pe site-ul nostru web, consultați politica noastră privind cookie-urile.  

 

Modul în care vă securizăm datele cu caracter personal 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. tratează cu multă seriozitate protecția datelor dvs. și ia măsurile adecvate pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare, pierderea, accesarea neautorizată, divulgarea nedorită și modificările neautorizate ale acestora. În cazul în care considerați că datele dvs. nu sunt securizate corespunzător sau dacă există indicii de utilizare abuzivă, vă rugăm să contactați [email protected]

 

Drepturile dvs. în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal 
Aveți dreptul de accesare, rectificare sau ștergere a datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. sau să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către KYOCERA SENCO EMEA B.V. și aveți dreptul la portabilitatea datelor. Acest lucru înseamnă că ne puteți trimite o solicitare de a transmite datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., într-un fișier computerizat, către dvs. sau către o altă organizație pe care o specificați. În plus, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor care răspunde de dvs. 

 

Persoanele vizate se pot opune prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri publicitare, inclusiv o analiză a datelor clienților în scopuri publicitare, în orice moment și fără a oferi motive. În plus, persoanele vizate au, de asemenea, un drept general de opoziție (conform articolului 21 alineatul 1 din RGPD). În acest caz, obiecția la prelucrarea datelor trebuie să fie justificată. În cazul în care prelucrarea datelor se bazează pe consimțământ, consimțământul dvs. poate fi revocat în orice moment, cu efect pentru viitor. 

 

Puteți depune o cerere de accesare, rectificare, ștergere sau portare a datelor dvs. cu caracter personal, vă puteți retrage consimțământul sau vă puteți opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să contactați [email protected]. Vom răspunde solicitării dvs. cât mai curând posibil, în termen de patru săptămâni.  

 

Modificări ale prezentei declarații de confidențialitate 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. își rezervă dreptul de a aduce modificări politicii de confidențialitate. Prin urmare, vă recomandăm să vizitați în mod regulat această pagină pentru a vedea dacă au fost efectuate modificări. În cazul în care KYOCERA SENCO EMEA B.V. introduce o schimbare importantă care are consecințe asupra modului în care vor fi prelucrate datele dvs. cu caracter personal, vom face cunoscut acest lucru afișând un mesaj pe site-urile noastre web. 

 

Versiunea: 4
Publicare: 25-05-2018 
Ultima modificare: 25.1.2023 

My settings