Simple_banner_duraspin

Despre noi

SCHIMBĂM MODUL ÎN CARE CONSTRUIM - ÎMPREUNĂ CA UNUL

Suntem SENCO, pionieri în soluții de fixare din 1951. Dacă vă pricepeți la fixare, ne veți cunoaște Pentru că fixarea este o specialitate care necesită unelte specifice care se potrivesc locului de muncă. Ne mândrim cu faptul că am adus pe piață inovații care au devenit un standard în domeniul fixării. Inovații precum Fusion Technology și DuraSpin.

Cum am reușit să introducem unelte excelente pe piață? Asigurându-ne că înțelegem pe deplin utilizatorii noștri finali, ce îi face să se simtă bine, de ce au nevoie și că vedem lucrurile din perspectiva lor. Prin colaborarea cu aceștia cu privire la ceea ce le-ar face munca mai ușoară, mai bună și mai eficientă. Toți cei de la SENCO sunt motivați să găsească cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Dați-ne o provocare și puteți fi sigur că ne vom sufleca mânecile, vom trece la treabă și vom găsi în mod proactiv cea mai bună soluție pentru fiecare situație.

Toți cei care lucrează în domeniul fixării știu: uneltele pe care le folosiți pot face sau distruge modul în care construiți. Acestea ar trebui să vă ridice abilitățile și să vă îmbunătățească eficiența. Vreți să vă puteți baza pe ei și să aveți încredere că vor funcționa la fel de bine ca ieri și ca alaltăieri.

Aveți întrebări despre unelte sau servicii? Este vorba despre durabilitate: să ne facem uneltele să dureze, astfel încât să puteți construi cu ele pentru o perioadă lungă de timp. 

Gândirea prospectivă: așa rămânem în frunte. Suntem mereu în căutare de idei noi pentru toate produsele și serviciile noastre. Și cu tot ceea ce facem, ne luăm responsabilitățile în serios. Aceasta înseamnă că suntem conștienți de impactul tuturor alegerilor pe care le facem ca afacere, de impactul pe care îl au asupra viitorului planetei noastre, al oamenilor săi și de prosperitatea fiecăreia dintre ele. În secțiunea noastră Știri, vă ținem la curent cu noile produse, tehnologii și alte evoluții SENCO.

În cadrul SENCO, scopul nostru este de a lucra împreună cu clienții, utilizatorii finali și echipa noastră, pentru a oferi cele mai bune servicii, fluxuri de lucru și produse posibile. Cu o bază de angajați împuterniciți și comunicare transparentă. Munca în echipă ne face să progresăm. Ne inspiră și ne face dornici să venim cu idei noi. Progrese, în modul în care fixăm și în modul în care construim. Aveți o întrebare, o observație sau o idee pentru a ne îmbunătăți produsele? Asigurați-vă că luați legătura cu noi!

SENCO face parte din KYOCERA SENCO Europe. Cu o prezență în peste 20 de țări din Europa, suntem cât mai aproape de clienții noștri.