Întrebări frecvente

Serviciu clienți

Cum pot achiziționa produse SENCO?

Produsele SENCO pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor locali sau al magazinelor online. Puteți găsi cel mai apropiat dealer prin intermediul Dealer Finder. Dacă sunteți distribuitor și doriți să vindeți produsele noastre, ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Cum iau legătura cu cineva de la SENCO?

Puteți să ne trimiteți un e-mail, să ne sunați sau să completați formularul de contact aici. 

Întreținere și service

Cum îmi mențin unealta pentru gaz?

Întreținerea corectă a sculei de gaz asigură o durată de viață lungă și fericită a sculei. Suflați praful de pe unealtă după utilizare. Vă recomandăm să curățați bine unealta după ce ați folosit 10.000 de cuie sau 9 pile de combustie. Puteți utiliza kiturile noastre de curățare a sculelor de gaz {link}.  Asigurați-vă că consultați manualul uneltei pentru instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru. Dar, dacă este necesar, unealta dvs. poate fi lubrifiată cu ulei de lubrifiere pulverizat atunci când este trimisă pentru service. Dacă unealta dvs., inclusiv bateria, va fi depozitată pentru o perioadă mai lungă de timp, este important să încărcați bateriile din când în când pentru a preveni deteriorarea bateriei.

Cum îmi mențin unealta pneumatică?

Întreținerea corectă a uneltei pneumatice este importantă pentru a asigura o viață lungă și fericită pentru acesta. Mai întâi, suflați praful de pe unealtă după utilizare. Dacă este necesar, lubrifiați regulat unealta cu ulei de lubrifiere pulverizat. Asigurați-vă că consultați manualul uneltei pentru instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru. După curățarea uneltei, nu trebuie să se audă scurgeri de aer. Dacă este detectată o scurgere de aer, atunci trebuie efectuată o reparație a uneltei de către un tehnician instruit.  Unele unelte nu conțin ulei și nu necesită lubrifiere. Depozitarea uneltei în carcasa sa atunci când nu este utilizată, va asigura că nu se deteriorează.

Cum îmi mențin unealta cu baterii?

Întreținerea corectă a sculei cu acumulator asigură o durată de viață lungă și fericită a acesteia. Suflați praful de pe unealtă după utilizare. Unele unelte nu conțin ulei și nu necesită lubrifiere. Dar, dacă este necesar, unealta dvs. poate fi lubrifiată cu ulei de lubrifiere pulverizat atunci când este trimisă pentru service. Dacă unealta dvs., inclusiv bateria, va fi depozitată pentru o perioadă mai lungă de timp, este important să încărcați bateriile din când în când pentru a preveni deteriorarea bateriei. 

Cum îmi întrețin compresorul?

Întreținerea corectă a compresorului asigură o durată de viață lungă și fericită a acesteia. Opriți compresorul folosind presostatul pentru a elibera orice presiune din interiorul capetelor de compresie. Goliți rezervorul de aer după fiecare utilizare, astfel încât condensul să nu provoace rugina rezervorului. Utilizați întotdeauna supapa de golire din partea inferioară a rezervorului pentru a elimina presiunea și, în acest sens, înclinați compresorul în toate direcțiile pentru a vă asigura că toată condensul este epuizat. Nu utilizați supapa de siguranță! Acest lucru poate uza tensiunea arcului inelului, scăzând durata de viață a supapei și umiditatea nu va fi îndepărtată din rezervor așa cum ar trebui. Curățați săptămânal filtrele de aer de pe părțile din față și din spate sau elementul filtrant în sine, dacă este accesibil.

Oferiți un serviciu de reparații interne? Cum îmi pot înregistra unealta pentru reparații?

La SENCO oferim un serviciu de reparații interne. Dispunem de ingineri specializați pentru a ne asigura că uneltele dvs. sunt reparate corespunzător și că veți primi înapoi o unealtă funcțională. Puteți înregistra o unealtă pentru reparații prin intermediul acestui link. După completarea și trimiterea formularului, veți primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni suplimentare.

Cum să/ setări

Cum știu la ce presiune ar trebui să fie setat compresorul meu?

O regulă de bază este setarea compresorului la 7 bari pentru scule mari și 6 bari pentru scule mai mici. Acționați niște cuie și reglați bara - utilizați o presiune cât mai mică posibil, fără a pierde funcția. Acest lucru este benefic atât pentru unealta dvs., cât și pentru compresor. 

Compresorul meu nu mai pornește. Ce ar trebui să fac?

Opriți compresorul și apăsați butonul de resetare situat în spatele compresorului, dacă este cazul. Porniți din nou compresorul. Nu trebuie să apăsați butonul de resetare mai mult de 3 ori și să opriți întotdeauna mai întâi compresorul.  Dacă tot nu funcționează sau dacă nu există niciun buton de resetare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți sau să înregistrați compresorul pentru reparații.

Compresorul meu nu pornește sau se oprește din funcționare.

Asigurați-vă că aveți suficientă energie electrică. Asigurați-vă că prelungitorul nu este prea lung și are dimensiunile corecte. Dimensiunea recomandată este de 2,5 mm2 pentru cablurile de prelungire mai lungi de 15 metri.

Pistolul meu pneumatic nu bate toate cuiele până la capăt.

Asigurați-vă că ați setat ieșirea compresorului la presiunea de lucru corectă. Asigurați-vă că utilizați un furtun cu dimensiunea și lungimea corectă și compresorul corect pentru consumul de aer necesar uneltelor dvs. 

Garanție

Cât timp este garanția?

Garanțiile pot diferi de la o unealtă la alta. Toate garanțiile pentru unelte sunt afișate pe paginile de produs de pe acest site web și pe cutia uneltei. În general, uneltele XtremePro au o garanție de 5 ani, uneltele de gaz au o garanție de 2 ani, iar alte produse au o garanție de 1 an. Verificați întotdeauna informațiile despre produs pentru a vedea care este cazul. De asemenea, pe cutie este indicat faptul că unealta este livrată. Dacă doriți să găsiți perioada de garanție a unei anumite unelte, o puteți căuta în partea de sus a acestui site web și o puteți găsi pe pagina produsului. 

Trebuie să îmi înregistrez unealta online pentru garanție?

Nu, chitanța/dovada de cumpărare începe garanția dvs. 

Informații despre produs

Unde pot găsi informații despre un produs?

Veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pe paginile de produse de pe acest site. Aceste pagini oferă caracteristici și beneficii ale produsului, fotografii și videoclipuri, precum și descărcări, cum ar fi liste de piese de schimb, specificații tehnice, manuale și multe altele. Dacă aveți în continuare o întrebare despre unealtă, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact

Câte baterii sunt date împreună cu uneltele?

Numărul de baterii incluse diferă de la o unealtă la alta. Acesta este afișat pe pagina cu informații despre produs.

Ce biți de înșurubare sunt necesari și ce lungime?

Detaliile despre ce biți de înșurubare sunt necesari sunt afișate în secțiunea de informații despre produs a oricărei pagini de produs. Lungimea bitului este afișată sub accesorii.

Trebuie să folosesc cuie SENCO la pistolul meu SENCO sau pot folosi alte mărci?

Deși este recomandat să utilizați elemente de fixare SENCO, nu este întotdeauna necesar. Utilizați întotdeauna dimensiunile corecte ale elementelor de fixare recomandate pe pagina cu informații despre produs. Elementele de fixare mai mari sau mai mici pot deteriora uneltele.

Unde pot găsi specificațiile tehnice/instrucțiunile de utilizare?

Fiecare pagină de produs de pe acest site vă oferă o mulțime de informații despre produs, inclusiv specificații tehnice și instrucțiuni de utilizare. Dacă aveți în continuare o întrebare despre unealtă, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

De unde pot obține scheme explodate și liste de piese de schimb?

Fiecare pagină de produs de pe acest site vă oferă o mulțime de informații despre produs, inclusiv manuale cu vederi explodate și Diagramă de piese. De asemenea, puteți găsi piese de schimb sub secțiunea „date tehnice” din secțiunea „întreținerea uneltei”. 

Unde pot găsi declarațiile de conformitate (DOC) și declarația de performanță (Dop)?

Puteți găsi aceste declarații în partea de jos a fiecărei pagini cu detalii despre produs de pe acest site web sub "Descărcări". 

NU AȚI GĂSIT UN RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA DVS.? TRIMITEȚI-NE ÎNTREBAREA PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE MAI JOS!

Sunt de acord cu stocarea și gestionarea datelor mele de către acest site, așa cum se menționează în declarația de confidențialitate.